Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Speed Total Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Televizor LED Samsung, 101cm, FullHD, 40D5003
1980 lei
Brand
40D5003
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Acesta este televizorul premium practic si elegant pe care l-ati cautat. Pentru cea mai buna calitate posibila a imaginii Full HD, televizorul LED TV din seria 5 are Clear Motion Rate 100, motorul unic HyperReal si Wide Color Enhancer Plus. Ca si alte modele performante, seria este dotata cu functii standard de ultima generatie, cum ar fi tehnologiile AllShare si Anynet de la Samsung, ConnectShare™ Movie, intrari HDMI si sunet de cinema SRS, pentru o experienta completa de divertisment.

Full HD 1080p
Mai aproape de realitate. Televizoarele Full HD de la Samsung ofera o rezolutie dubla fata de televizoarele HD TV standard, pentru imagini realiste, cu texturi imbogatite, care va captiveaza mintea si va imbogatesc experienta vizuala.

Connect Share
Conectati dispozitivele dvs. digitale. Tehnologia ConnectShare va transforma televizorul intr-un sistem Home Theater – pur si simplu conectati unitatea de memorie USB sau hard diskul pentru a rula fotografiile si muzica stocata.

Filtru de zgomot digital
Cu filtrul de zgomot digital de la Samsung, urmariti programele analogice la claritatea cristalului, ca si cum ar fi fost difuzate digital. Filtrul ajuta la eliminarea „zgomotului” digital care se vede pe ecranul dvs.

Wide Color Enhancer Plus
Vedeti adevaratele culori ale lumii. Wide Color Enhancer Plus de la Samsung utilizeaza un algoritm avansat pentru a imbunatati semnificativ calitatea imaginii: reda chiar si tonuri subtile si detalii pe care televizoarele mai putin avansate nu le pot reproduce.

Clear Motion Rate
Experimentati adevarata claritate a imaginii cu Clear Motion Rate de la Samsung. Spre deosebire de „rata de reimprospatare”, care explica o parte a calitatii imaginii, Clear Motion Rate tine cont de trei factori: chipset, panou TV si iluminare de fundal. Cu ajutorul noului standard de masurarea a claritatii imaginilor in miscare, veti observa diferenta.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura